imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Želite biti među prvima u Hrvatskoj koji će imati novi iPhone? Reći ćemo vam kako to možete osigurati!


Ove ćete godine imati priliku prijaviti se na popis koji će vam omogućiti da među prvima u državi nabavite jedan od novih iPhone modela.

Kao što znate, potražnja za dostupnim zalihama kreće odmah nakon predstavljanja novih modela. Era čekanja u beskonačno dugim redovima ispred trgovina iza nas je, a zamijenila ju je era napetog ratovanja u klikanju u internetskim trgovinama. Predstavljena su tri nova modela iPhonea, sva redom odlična, pa je logična pretpostavka da ih se korisnici žele što prije dočepati.

Međutim, zalihe su u razdoblju neposredno nakon predstavljanja uređaja prilično ograničene, pa zato trebate biti brzi ako želite među prvima kupiti novi uređaj. iSTYLE-u je jako važno pružiti korisnicima što bolje iskustvo u ovoj fazi prednarudžbi. Stoga vam je ove godine na raspolaganju sasvim novi sustav naručivanja novih uređaja.

Ako želite među prvima imati iPhone Xs, iPhone Xs Max ili iPhone XR, sve što trebate jest prijaviti se na internetskoj stranici iSTYLE-a. To nije nikakva konačna odluka jer vas prijava na ovaj popis ne obvezuje da kupite uređaj. To NIJE prednarudžba!

Međutim, prijavom dobivate veliku prednost kada krene razdoblje prednarudžbi. Oni čije je ime na tom popisu mogu zauzeti isto to mjesto u redu za prednarudžbe. Tek tada potvrđujete svoju namjeru kupnje odabranog uređaja.

Pripremite se, razdoblje prednarudžbi iPhonea Xs i Xs Max počinje 21. rujna, a iPhonea XR 19. listopada. Datumi službenih lansiranja tih uređaja su 28. rujna te 26. listopada.

Ukratko: ako želite što prije kupiti novi iPhone, slijedite sljedeće korake:

    1. Prijavite se na spomenuti popis na internetskoj stranici iSTYLE-a, bez ikakvih obveza.
    2. Strpljivo čekajte početak prednarudžbi.
    3. Potvrdite svoju namjeru kupnje i prednaručite novi uređaj.
    4. Čekajte da vam iPhone dođe na kućnu adresu 🙂

Nemojte zaboraviti – što se prije prijavite, to ćete bolje mjesto na listi za prednarudžbe imati te tako biti korak bliže nabavi novog iPhonea. iSTYLE će dati sve od sebe kako bi svi iPhonei bili dostavljeni odmah nakon lansiranja, a o svemu će vas izvještavati putem e-pošte.

Prijavite se odmah! Samo stisnite Interesira me.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!