imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Zavoljet ćete iOS samo zbog ove značajke


Ako nemate iPhone s 3D Touchem, te ste oduvijek bili ljubomorni kada ste slušali priče o značajkama koje pretvaraju tipkovnicu u trackpad, imamo dobre vijesti za vas.

3D Touch dio je iPhonea već četiri godine. Međutim, bez obzira na to što krije mnogo potencijala, ne koristi se previše – u prošlotjednom članku objasnili smo i zašto je to tako. Dakle, ako bi nam ta značajka nestala iz mobitela preko noći, najviše bi nam nedostajala jedna stvar:

Upravljanje kursorom čvrstim dodirom na tipku.

Radi se o nesumnjivo najboljem području u pogledu uporabe iPhonea. Ali što s onima čiji uređaji ne mogu izvesti taj trik? Ništa. Preostaje samo jal. Barem do predstavljanja iOS-a 12. Naime, od rujna će svi imati značajku kojom će se upravljati pomicanjem kursora.

Ne radi se ni o čemu kompliciranom, samo ćete duže trebati držati pritisnutu tipku za razmak. Nije nam jasno zašto smo tako dugo trebali čekati ovakav razvoj događaja, jer se ne radi o pretjerano inovativnom ili tehnički zahtjevnom rješenju, ali kaže poslovica da je bolje ikad, nego nikad.

Jesmo zadovoljni?

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!