imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Zavirite u unutrašnjost Apple Parka!


Izgradnja Apple Parka se privodi kraju tolikom brzinom da radnici ostaju do kasno u noć kako bi radili na zgradi i kako bi sve bilo završeno što prije moguće. Jedan od kreatora drone videa je to iskoristio te zavirio u unutrašnjost zgrade koja izgledom podsjeća na svemirski brod.

Ono što je vidio će vas zaprepastiti. Dobro, možda neće; jedino što možemo vidjeti jest da ima još dosta posla jer trenutno, stvari izgledaju pomalo neuredno: kutije, građevinski materijal i strojevi su posvuda. Unatoč tome, unutrašnjost izgleda zapanjujuće grandiozno. Zasigurno će sve izgledati nevjerojatno kada sav posao bude završen.

01_april_apple_park_drone_video

To bi se trebalo dogoditi uskoro, uzimajući u obzir da je Apple već počeo seliti zaposlenike u nove zgrade; cijeli kampus će ubrzo biti popunjen ljudima. Vanjski poslovi također lijepo napreduju, sve više i više drveća je zasađeno, iako još uvijek ima puno strojeva; sve izgleda poprilično marsovski u nedostatku trave.

Također možete vidjeti zgradu u obliku gljive, Steve Jobs Theater, iako su stakleni paneli još uvijek pokriveni bijelom folijom pa ne vidimo puno osim vanjskog oblika, ali izgleda dobro. Posebno cool stvar u ovom videu su noćne snimke. Apple Park izgleda zaista dobro sa svim svjetlima, čak i u ovom polu-završenom stadiju. Ako želite pogledati samo taj dio, preskočite do kraja videa, gdje snimke unutrašnjosti počinju oko 50 sekundi u videu.

Snimke je snimio Duncan Sinfield, čiji je rad objavljen u mjesečnim člancima o drone videozapisima.

Izvor: 9to5mac

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.