00_why_use_apple_cases_cover

Zašto koristiti Apple maske?

#Vijesti
2017. 05. 19.

Stavljanje vašeg telefona u masku je uvijek podijeljeno pitanje, čak i među iPhone korisnicima. To je jedna od subjektivnijih odluka. Prije par dana, pokazali smo vam što NE bi trebali odabrati. Sada ćemo vam pokazati par dobrih odabira.

Širok odabir

Zaklinjete se na silikonske maskice zbog udobnog i ne-kližućeg dizajna? Ili biste više preferirali elegantni izgled kože? Možda tražite tipkovnicu za vaš iPad Pro? Potreban vam je duži vijek baterije? Možete obući svoj iPhone i iPad onako kako se vama sviđa, odabirući iz Appleovog širokog asortimana.

01_why_use_apple_cases

Ne preostaje vam ništa drugo osim pretraživanja dostupnih proizvoda i naručivanja vašeg izbora. Ali oprezno; mogli biste se izgubiti u bojama i dizajnu.

Kvaliteta materijala u Appleovom stilu

Poprilično je važno odabrati maskice koje ne mogu oštetiti površinu vašeg uređaja. Kupovina jeftinije i kvalitetom lošije maskice vrlo lako može ostaviti vaš voljeni uređaj izgrebanim.

Appleove maskice su industrijski testirane kako bi bile što nježnije s iPhoneima i iPadima. Uostalom, tko bi mogao bolje znati kakve materijale bi trebali koristiti tijekom proizvodnje? Naravno, za rezultat bez ogrebotina, trebali biste obratiti pažnju na to da očistite maskicu par puta godišnje s mekom i čistom maramicom kako bi uklonili prašinu koja se nakupila unutar maskice. Ovo je važno jer čak i te malene stvari mogu uzrokovati štetu.

02_why_use_apple_cases

Estetski ugodan dizajn

Ne možete pogriješiti ako odaberete Apple maskice. Možete biti sigurni da tijekom proizvodnje, Apple slijedi svoje krajnje dizajnerske vodiče. (Idi kući Smart Battery maskice, pijana si.)Nema ništa gore od stavljanja ružne maskice na predivan uređaj. Kada koristite Appleove maskice, to se jednostavno ne može dogoditi.

Komentiraj