imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kada bismo mogli očekivati lansiranje iOS-a 12 beta?

Provjerili smo tendencije posljednjih nekoliko godina.

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

YouTube TV nudi uslugu koju nitko do sada nije ponudio


YouTube želi riješiti neorganizirano i nepovezano stanje streaming tržišta i televizijskog posla: imaju odličnu aplikaciju i paket usluga za to. YouTube TV je trenutno dostupan u samo par odabranih država u SAD-u, ali ako se pokaže uspješnim, može potpuno preoblikovati tržište.

Nedavno smo pisali o svim razlozima zbog kojih je Apple TV tek četvrti najpopularniji centar za zabavu u kućanstvima SAD-a. Članak je više govorio o načinima na koje bi Apple mogao preokrenuti Apple TV, s dobrim paketom usluga, posve mijenjajući trenutnu dinamiku i onda bi opet mogli revolucionirati medijsko tržište nakon uspjeha iTunesa i Apple Musica. Čini se da YouTube čita naše misli.

01_youtube_tv_streaming_service

Priča se da je jedinstveni paket usluga Apple TV-a iza ugla, ali da će sadržavati uglavnom streamove koji nude filmske serijale. S druge strane, YouTube TV će prikupiti sve što kabelska televizija ima za ponuditi u jednu aplikaciju koja će mjesečno koštati 35 dolara. YouTube je uspio postići dogovor s 4 velika imena u televiziji: CBS, Fox, NBC i ABC; također su uspjeli dodati brojne druge televizijske kanale u svoj paket.

YouTube TV aplikacija dostupna je za Android i iOS; ima klijenta za radnu površinu, te će također biti dostupna za smart TV, za Chromecast i Apple TV između ostalih. Možete pretraživati unutar aplikacije i odlučiti koji vas programi zanimaju. Možete gledati televizijski prijenos uživo ili prethodno snimljeni sadržaj. Drugu opciju možete dodati Za Pogledati odjeljku, baš kao na YouTubeu. Googleova najnovija usluga je još prilično mlada, i možete ju isprobati besplatno na mjesec dana, ali je dostupna u samo pet gradova na svijetu: New Yorku, San Franciscu, Los Angelesu, Philadelphia i Chicagu.

Sudeći po vijestima, još velikih imena se planira pridružiti YouTube TV mreži, poput AMC, BBC America, IFC, Sundance TV, WE TV, i BBC World News. Iako trenutno dostupan izbor nije vrijedan 35 dolara mjesečno, lokalni kanali zadaju ljudima u SAD-u poteškoće, jer se mijenjaju od države do države i od grada do grada. Google nije dao nikakvu informaciju u vezi planova za proširenje dostupnosti usluge. Ne znamo kada će se proširiti na Istočnu Europu, možemo se samo nadati da će to biti uskoro. U međuvremenu, pratit ćemo novosti i uzbuđeno gledati što će još sve YouTube TV smisliti.

Izbor kanala YouTube TVa je sljedeći:

CW, Telemundo, ESPN, ESPN2, ESPN3, CSN, Fox Prime Ticket, FSI, NBCSN, USA, FX, Freeform, Disney, E, ESPN U, FS2, BTN, ESPN SEC, Bravo, Oxygen, FX, Syfy, Disney Junior, Disney XD, NBC Universo, CBS Sports Network, ESPN News, NBC Golf, National Geographic, MSNBC, Fox News, CNBC, Fox Business, Local Now, FXM, Sprout, Universal, Nat Geo Wild, Chiller.

Izvor: 9to5mac

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!