imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

watchOS 5: Izazovite vaše prijatelje na natjecanje u vježbanju


Najnoviji watchOS je stigao s praktičnom značajkom koja će vas automatski potaknuti da se bavite sportom. Izazovite vaše prijatelje na natjecanje u vježbanju koje traje tjedan dana i neka najbolji pobijedi!

Svakog pojedinca se može motivirati da se bavi sportom na različite načine. Neki su vođeni prilikom za razvoj, neki žele izgubiti na težini, ili jednostavno živjeti zdravije a neki jednostavno iz dana u dan žele zatvoriti sve prstenove na Apple Watchu. Ipak, jedno je sigurno: ništa nas ne može motivirati više od natjecanja s prijateljima. Ozbiljno, tko na Zemlji ne želi pobijediti svoje prijatelje? Tko na Zemlji ne želi dokazati da je on/a najbolji?

Apple je uspio priznati da je “zatvaranje prstenova” prilično dobro, ali zdrav duh natjecanja i malo zabave bi mogli biti još bolji. Zato je Apple u watchOS 5 odlučio uključiti dobro razvijenu značajku; natjecanje koje traje tjedan dana i ima odlična pravila. Pokazat ćemo vam kako izazvati vaše prijatelje!

Prije svega, morate podijeliti podatke o aktivnosti s prijateljem kojeg želite izazvati. Kako bi to učinili:

  • Otvorite aplikaciju ‘Aktivnost’ na vašem iPhoneu.
  • Dodirnite izbornik ‘Dijeli’ u donjem lijevom kutu.
  • Dodirnite (+) ikonu u gornjem desnom kutu i zatim upišite ime prijatelja kojeg želite izazvati. Zatim dodirnite ‘Pošalji’.
  • Pričekajte da vaš prijatelj prihvati izazov.

Nakon toga, izazov može započeti:

  • Ponovno otvorite aplikaciju ‘Aktivnost’ na vašem iPhoneu i dodirnite izbornik ‘Dijeli’ u donjem lijevom kutu.
  • Odaberite ime vaše budućeg protivnika.
  • Na dnu stranice, dodirnite opciju “Natječi se s (ime vašeg prijatelja)”.
  • Pričekajte da vaš prijatelj prihvati pozivnicu i natjecanje može početi.
  • Podrazumijeva se da ćete dati najbolje od sebe ako vidite da je vaš prijatelj preuzeo vodstvo.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!