imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Vodeći TV proizvođači će integrirati AirPlay 2


Postoji proizvođač koji će definitivno surađivati s Appleom, ali tvrtka navodi da će se većina “vodećih TV proizvođača” pridružiti njihovoj inicijativi.

Priča započinje sa Samsungom, koji je najavio svoju suradnju s Appleom u vezi uvođenja podrške za AirPlay 2 u svojim nadolazećim pametnim televizorima, u koje će također integrirati i filmove te TV serije s iTunesa.

Nešto kasnije, ažurirana je i Appleova web-stranica posvećena AirPlayu, navodeći da će osim Samsunga, ova inicijativa također uključivati i druge “vodeće TV proizvođače”. Navodno će većina nadolazećih pametnih televizora imati podršku za AirPlay 2.

U praksi, to znači da bi AirPlay 2 mogao biti dostupan za televizore, baš kao što je sada dostupan za zvučnike i mogli biste odmah dijeliti glazbu, uključiti ove uređaje u vaše multi-room postavke te da bi ste njima mogli upravljati putem vašeg Maca ili iOS uređaja. Štoviše, baš kao što je Apple rekao:

Hey Siri, play Game of Thrones on my living room TV

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!