imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Vlogajmo na Instagramu – sutra se pokreće IGTV


Instagram nikako da uspori – sada su osmislili još jednu novu funkciju. Aplikacija koja je prvotno osmišljena za dijeljenje slika, pojačava svoj profil u pogledu video sadržaja. Njezin se dolazak očekuje za nekoliko dana, a bit će poput YouTubea u u malom.

Čak i sada, kada pretražujete Instagram, uz fotografije možete pronaći i videa, a aplikacija vam pruži kratak isječak kako biste lakše odlučili je li to nešto po vašem ukusu. Tu na scenu stupa IGTV, koji će omogućiti stvaranje sadržaja sličnijih osnovnom profilu YouTubea. IGTV ostavit će prostora autorskoj slobodi te omogućiti korisnicima da sami odluče koji sadržaj žele dijeliti putem te nove funkcije.

Facebookov i Instagramov algoritam trenutno prvo nudi video sadržaj, a tek potom fotografije, a može se dogoditi da će IGTV toliko oduševiti korisnike da se s vremenom pretvori u samostalnu aplikaciju.

IGTV mogao bi olakšati živote tzv. influensera, jer im on omogućuje da odvedu pratitelje do svojih osobnih kanala. Ovaj format nije namijenjen kao konkurencija HBO-u ili Netflixu – više će pratiti rang video sadržaja postavljenih na YouTubeu i društvenim mrežama. Također, videa će moći biti duža od 60 sekundi, s većim maksimalnim limitom. Lansiranje IGTV-a očekuje se sura.

Izvor: TechCrunch

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!