imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Vlasnici iPhonea XS moći će prilagođavati dubinu tijekom fotografiranja


Zahvaljujući ažuriranju iOS-a koje očekujemo, korisnici će uz mogućnost prilagođavanja dubine slike na postojećim fotografijama moći prilagođavati tu vrijednost tijekom samog fotografiranja.

Na najnovijim iPhoneima slikanje portreta osjetno je napredovalo od predstavljanja te značajke s iPhoneom 7 Plus. Također, osim softvera koji omogućuju bolje odvajanje pozadine, korisnici sada mogu naknadno prilagođavati f-stop.

Evo kako svari sata stoje: snimite portret, pa idete na Uredi, gdje možete savršeno prilagoditi dubinu. Taj trik nije rezerviran samo za iPhone XS i XS Max, nego i za iPhone XR, bez obzira na to što ima „tek“ jednu kameru. Dakle, govorimo o softverskoj značajki omogućenoj zahvaljujući snazi procesora A12. Nije to loše, ali bilo bi praktičnije kada bismo to mogli napraviti dok fotografiramo.

 

Čini se da će korisnici s vremenom dobiti tu opciju. Prema informacijama TechCruncha, iOS nadogradnja koja stiže sljedeće godine sadržavat će i tipku smješten iznad čarobne tipke za fotografiranje u aplikaciji Kamera, a koja će vam omogućiti prilagodbu efekta bokeh i to dok snimate portrete. Zahvaljujući toj inovaciji, korisnici će imati više kontrole nad procesom fotografiranija, a ponajviše će joj se sigurno veseliti profesionalni iPhone fotografi.

Izvor: 9to5mac

Apple je predstavio bezgranične opcije kamere iPhonea XS u novim reklamama. Ako želite što prije imati taj novi uređaj, pretplatite se na stranici iSTYLE-a.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!