imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Uzbudljiv koncept Dark Modea i novog iPhonea!


Osim iOS-a 13 te Dark Modea o kojem su opet počele kolati glasine, možete vidjeti ovogodišnji iPhone s tri leće. Što još ima ovog krasnog jutra?

Korisnici željno iščekuju Dark Mode na svojim iOS uređajima, pa ne čudi što se na internetu može pronaći puno njegovih konceptualnih primjera. Ovoga vam puta donosimo slike objavljene na stranici PhoneArena.

Dobra vijest je da se čini kako tamni način rada stvarno dolazi na naše mobilne uređaje. To nam je natuknuo i veliki Appleov prorok Mark Gurman, rekavši da ćemo moći sakriti svoje uređaje u mraku nakon što stigne iOS 13.

To bi stvarno bio logičan korak. S jedne strane, Dark Mode je prvi na popisu želja korisnika već cijelu vječnost. S druge strane, s dolaskom nove serije iPhonea, Apple bi u svojoj proizvodnoj paleti mogao imati barem pet uređaja s OLED zaslonom. A svi dobro znamo da ti zasloni vole crnu boju.

Na slikama možete vidjeti i treću leću kamere sa stražnje strane. To je također već potvrdio Gurman. Mi smo malo neodlučni, ne možemo zamisliti kako bi se te tri leće mogle elegantno ukomponirati u dizajn uređaja. Ali Apple će sigurno već nešto smisliti…

Sviđa li vam se ova ideja? Želite li napokon Dark Mode?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!