imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Usjek se pojavio i na drugim Appleovim proizvodima!


Nekima se ne sviđa, a neki misle da on čini iPhone drugačijim od ostalih mobitela. Vjerojatno ste pogodili da pričamo o usjeku na iPhoneu X, koji se već pojavio i na drugim iznenađujućim, ali kreativnim mjestima.

Bilo da ga voljeli ili mrzili, neporecivo je da je Apple uspio ugurati nevjerojatno mnogo tehnologije u usjek na prednjoj strani iPhonea X. Korisnik vidi samo nekoliko milimetara dugu traku koja prekida gornju granicu OLED ekrana, a upravo je ona odgovorna za rad Face ID-a, najveće inovacije iPhonea X.

Teško je uopće pomisliti koliko je stručnjaka radilo prekovremeno dok ideja nije konačno realizirana. Međutim, usjek nije samo nadahnuo inženjere, nego i članove kreativnog odjela.

Jedan korisnik Reddita uočio je ovu sitnicu. Ako ovo Uskršnje jaje Applea ne zaslužuje pohvalnicu, ne znamo što je zaslužuje.

Apples retail bags take it up a notch from iphone

Kada smo već na ovoj temi, moramo priznati da je i ova Samsungova šala odlična.

Čini se da je usjek nepresušan izvor zabave u TechVillageu.

BTS 2018

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!