imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Uparivanje više Apple Watcheva s jednim iPhoneom? Moguće je!


Možda to ne zanima mnoge korisnike, ali moguće je. Evo i kako.

Naravno da se svi pitate tko bi uopće htio upariti dva Apple Watcha s jednim iPhoneom. Međutim, nije to tako blesavo kao što zvuči. Primjerice, ja bih želio upotrebljavati svoj sat dok spavam, ponajviše zbog njegovog nježnog načina buđenja. Ali noću ga obično punim.

Da imam stariji model sata, primjerice prvu generaciju Series 0, mogao bih ga bez problema upotrebljavati za praćenje sna, dok bi se novi model bezbrižno punio i spremao za radni dan. U takvoj bih situaciji želio znati kako istovremeno upariti oba sata s iPhoneom.

Dakle:

  • Otvorite aplikaciju Watch na svom mobitelu.
  • Dodirnite ime trenutno povezanog uređaja na kartici My Watch.
  • Odaberite opciju „Pair New Watch“.
  • Uparite drugi uređaj na uobičajen način.

I to je sve. Osim toga, tu je i korisna opcija Auto Switch, koja omogućuje automatsko prebacivanje s jednog sata na drugi, ovisno o tome koji imate na ruci. Ipak, zapamtite da u danom trenutku samo jedan sat može biti aktivan.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!