imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Upaljena svijetla u postojenju Apple Park

Upaljena svijetla u postrojenju Apple Park


Posljednja faza radova na Appleovom novom sjedištu ubrzano se približava kraju. Posljedni video snimljen dronom u ožujku pokazuje potpuno uređene uredske prostore i završene garaže za parking.

Ovom mjeseca nismo odmah ispratili novi video Apple Campusa 2 (koji se službeno zove Apple Park). Bolje ikad nego nikad, a možda je i dobra ideja što smo malo pričekali, jer radovi napreduju nevjerojatnom brzinom. U posljednjem videu, sve počinje poprimati završni izgled: sjedište, park koji ga okružuje, ulice i garaže za parking. Radovi na Steve Jobs Theateru još nisu blizu kraja, što je šteta, jer je riječ o jednom od najbitnijih dijelova postrojenja. Apple će održavati evente na kojima će predstavljati nove proizvode upravo u ovoj prostoriji, u koju stane tisuću ljudi. Nadamo se kako će se brzo završiti radovi.

Na prvi pogled, neki dijelovi “svemirskog broda” su završeni s vanjske i unutarnje strane. Uredi su osvijetljeni, kao i odjeli za razvoj i sobe za sastanke. Ali, “magija” iznad zaposlenika još uvijek nije dovršena: postavljanje solarnih panela je na oko 80% završenosti, a kada se radovi završe protezat  će se oko cijele zgrade. Sve je manje kamiona i građevinske opreme; akumulirani otpad je nestao, a vidljivo je kako je sve manje dizalica na području sjedišta.

Radovi na unutarnjem dijelu okoline još nisu pri kraju: uređenje će trajati nekoliko mjeseci kako bi se završilo bez problema. Ali, neka drveća jesu posađena na vanjskom dijelu okoline, što rezultira sjajnom atmosferom. Možda ćete se izgubiti u videu, jer je Apple Park zaista nevjerojatan.

Izvor: Apple Insider

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!