imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Uključite Mono Audio za AirPodse


Ili za bilo koje druge slušalice. To bi moglo biti praktično kada želite podijeliti vaše slušalice s nekime, ali ne želite propustiti ni jednu notu ili riječ.

Većinom vremena korisnici zapravo ne obraćaju pažnju na to slušaju li glazbu ili gledaju film na svojim prijenosnim uređajima u mono ili stereo ozvučenju. Uglavnom zato što nema velike razlike. Ali postoji puno pjesama i filmova koji koriste obje slušalice, šaljući različite audio signale svakoj.

Međutim, ako dijelite vaše AirPodse s nekime, jedno od vas bi moglo propustiti – ponekad važne – dijelove. Ova postavka će vam oboma omogućiti da čujete sve:

iOS

  • Otvorite Postavke
  • Uđite u Općenito > Pristupačnost i potražite odjeljak Slušanje
  • Ovdje uključite Mono Audio

macOS

  • Otvorite Postavke
  • U Postavkama pristupačnosti potražite odjeljak Slušanje
  • Uključite: “Reproduciraj stereo audio kao mono.”

 

Napomena: Ako koristite samo jednu slušalicu i ne dijelite s nekime već ju stavite natrag u punjač, AirPods su toliko pametne da će reproducirati oba kanala u aktivnu slušalicu.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!