imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Uključite Mono Audio za AirPodse


Ili za bilo koje druge slušalice. To bi moglo biti praktično kada želite podijeliti vaše slušalice s nekime, ali ne želite propustiti ni jednu notu ili riječ.

Većinom vremena korisnici zapravo ne obraćaju pažnju na to slušaju li glazbu ili gledaju film na svojim prijenosnim uređajima u mono ili stereo ozvučenju. Uglavnom zato što nema velike razlike. Ali postoji puno pjesama i filmova koji koriste obje slušalice, šaljući različite audio signale svakoj.

Međutim, ako dijelite vaše AirPodse s nekime, jedno od vas bi moglo propustiti – ponekad važne – dijelove. Ova postavka će vam oboma omogućiti da čujete sve:

iOS

  • Otvorite Postavke
  • Uđite u Općenito > Pristupačnost i potražite odjeljak Slušanje
  • Ovdje uključite Mono Audio

macOS

  • Otvorite Postavke
  • U Postavkama pristupačnosti potražite odjeljak Slušanje
  • Uključite: “Reproduciraj stereo audio kao mono.”

 

Napomena: Ako koristite samo jednu slušalicu i ne dijelite s nekime već ju stavite natrag u punjač, AirPods su toliko pametne da će reproducirati oba kanala u aktivnu slušalicu.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!