imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Učinite Google Maps zabavnijim slatkim autićima


Zahvaljujući inženjerima Google Mapsa, aplikacija je postala preslatka, u čemu će osobito uživati svakodnevni ljubitelji automobila. Pokazat ćemo vam kako promijeniti tradicionalnu plavu strelicu u aplikaciji u slatke autiće.

Glavna karakteristika karte sigurno nije učiniti njezinu uporabu zabavnijom ili ugodnijom. Međutim, kada otkrijem nove značajke u aplikaciji kao u ovom slučaju, počinjem gledati svijet drugačijim očima. Možete zamijeniti plavu strelicu koja označava vaš položaj u Google Mapsu slatkim autićem, a da stvar bude bolja, možete birati i boju i vrstu.

Pogledajmo kako odabrati autić koji želite:

  1. Otvorite aplikaciju.
  2. Upišite adresu i pokrenite navigaciju.
  3. Dodirnite plavu navigacijsku strelicu.
  4. Odaberite auto koji vam se sviđa.

Možete birati između elegantnog crvenog sedana, svevremenskog zelenog pick-upa i brzog žutog SUV-a. Ni jedan nije sličan nekom određenom modelu, pa je peti korak da pustite mašti na volju i osmislite svoj auto iz snova. Ne znam je li ova ideja pala na pamet nekome u marketinškom odjelu ili inženjeru koji se borio s dosadom, jer nikako ne doprinosi funkciji same usluge, osim što je čini simpatičnijom. Koji je auto vama najdraži?

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!