imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Učinite Google Maps zabavnijim slatkim autićima


Zahvaljujući inženjerima Google Mapsa, aplikacija je postala preslatka, u čemu će osobito uživati svakodnevni ljubitelji automobila. Pokazat ćemo vam kako promijeniti tradicionalnu plavu strelicu u aplikaciji u slatke autiće.

Glavna karakteristika karte sigurno nije učiniti njezinu uporabu zabavnijom ili ugodnijom. Međutim, kada otkrijem nove značajke u aplikaciji kao u ovom slučaju, počinjem gledati svijet drugačijim očima. Možete zamijeniti plavu strelicu koja označava vaš položaj u Google Mapsu slatkim autićem, a da stvar bude bolja, možete birati i boju i vrstu.

Pogledajmo kako odabrati autić koji želite:

  1. Otvorite aplikaciju.
  2. Upišite adresu i pokrenite navigaciju.
  3. Dodirnite plavu navigacijsku strelicu.
  4. Odaberite auto koji vam se sviđa.

Možete birati između elegantnog crvenog sedana, svevremenskog zelenog pick-upa i brzog žutog SUV-a. Ni jedan nije sličan nekom određenom modelu, pa je peti korak da pustite mašti na volju i osmislite svoj auto iz snova. Ne znam je li ova ideja pala na pamet nekome u marketinškom odjelu ili inženjeru koji se borio s dosadom, jer nikako ne doprinosi funkciji same usluge, osim što je čini simpatičnijom. Koji je auto vama najdraži?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!