imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

U ožujku stižu AirPower i novi model AirPodsa


Prema dostupnim informacijama, AirPower, Appleovo postolje za bežično napajanje, te nova generacija AirPods s bežičnim napajanjem mogli bi stići u ožujku.

Prošlog rujna Apple je predstavio svoje prve uređaje s bežičnim punjenjem, ali i odgovarajući punjač, koji funkcionira i s Apple Watchem te AirPodsima. Nisu otkrivali previše detalja, ali su najavili lansiranje za početak 2018. godine. Prema anonimnim informacijama s Best Buya, Apple Post piše da će postolje za napajanje krenuti u prodaju u ožujku, baš kao i novi model AirPodsa s kutijom za bežično napajanje.

Apple je najavio da će i stariji model AirPods slušalica biti kompatibilan s novom rješenjem za punjenje. Sve što će vam biti potrebno jesu kutijica za bežično napajanje te AirPower. Izvor je također naveo da će kutijica biti dostupna i kod reseller trgovina, ali samo u paketu s AirPodsima. Stoga pretpostavljamo da će se pojedinačno moći kupiti samo u Apple Storeu.

Točan datum lansiranja nije se spominjao, samo smo saznali da bi prva pošiljka te modeli za demonstraciju mogli stići u trgovine tijekom sljedećeg mjeseca. Čim dobijemo relevantne informacije za hrvatsko tržište, obavijestit ćemo vas.

Izvor: Apple Insider

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!