imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

U Hrvatsku stigla EKG funkcija Apple Watcha!


U nedavnom ažuriranju watchOS-a, jedna od najiščekivanijih značajki Apple Watcha Series 4 postala je dostupna u brojnim europskim zemljama, uključujući Hrvatsku.

Četvrta generacija Apple Watcha donosi brojne nove značajke: dizajn je malo primijenjen, zaslon je veći, a uz praćenje otkucaja srca, tu je sada i EKG značajka. Tako je Cupertino napravio veliki korak u smjeru stvaranja važnog zdravstvenog uređaja dostupnog širim masama.

Na žalost, iako je značajka predstavljena još u rujnu, postala je dostupna tek u prosincu i to samo u SAD-u. Kasnije, s watchOS verzijom 5.2, popis država u kojima je ta značajka dostupna povećao se na 23, a onda i na 29 s ažuriranjem 5.2.1.

Cjelokupni popis država uključuje: Austriju, Belgiju, Dansku, Češku, Finsku, Francusku, Grčku, Guam, Hong Kong, Hrvatsku, Irsku, Island, Italiju, Luksemburg, Mađarsku, Nizozemsku, Norvešku, Njemačku, Poljsku, Portugal, Puerto Rico, Rumunjsku, Slovačku, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku te UK, SAD i američke Djevičanske otoke.

Dostupne su i obavijesti o nepravilnom srčanom ritmu, koje je najveće istraživanje o zdravlju srca do sada istaknulo kao najvažnije među novim značajkama.

Dakle, svi vlasnici Apple Watcha Series 4, ažurirajte svoje sustave i isprobajte novu značajku!

Izvor: Apple

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!