imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kada bismo mogli očekivati lansiranje iOS-a 12 beta?

Provjerili smo tendencije posljednjih nekoliko godina.

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Travanjski videozapisi Apple Parka


Videozapisi Apple Parka postali su mjesečni događaj, i najfanatičniji lokalni vlasnici dronova su svaki trenutak izgradnje učinili besmrtnim. Nisu propustili nijedan važan trenutak procesa, kao što se može vidjeti iz posljednjih dron videozapisa za travanj.

Sunčani krajobraz Cupertina pozdravlja nas u novim videozapisima, sa sunčevim zrakama koje se odbijaju s novo postavljenih solarnih ploča natrag u kamere. Kao što ste mogli vidjeti iz ranijih videozapisa, odjel za razvoj i istraživanje kompleksa zgrada spreman je za lansiranje, jedini stvarni posao koji je preostao je uređivanje krajolika i završavanje zgrade auditorijuma. Appleov svemirski brod se napokon oblikuje i stječe svoj završni oblik: u osnovi, sve je spremno za predaju.

Vijesti kažu da se zaposlenici mogu početi useljavati u urede najranije u travnju. Jedina stvar koja to odgađa jest velika količina građevinske opreme, i činjenica da graditelji još uvijek obavljaju završne radove na nekima od zgrada. Parking garaže i podzemne povezujuće ceste su gotove, smeće je potpuno nestalo, i graditelji će uskoro završiti te također otići. Uredski kompleks službeno nazvan Apple Park će moći primiti 12-14 tisuća zaposlenika, baš kao što je Steve Jobs jednom zamislio.

iPad akcija 1999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!