imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

ToothFairy: Sljedeća aplikacija za svakog vlasnika AirPodsa


Danas ćemo vam pokazati aplikaciju koju je vrlo lako koristiti, ali sam posve siguran da će se svidjeti svakom vlasniku AirPodsa, koji obično koriste slušalice na više uređaja.

Bez ikakve sumnje, najbolji Appleov proizvod u posljednjih nekoliko godina su AirPods. Stigle su neočekivano, možemo osjetiti inovaciju u njima i rade savršeno bez kompromisa. Iskreno, ne možemo navesti jednu značajku u kojoj bi proizvod trebao značajan razvoj.

Osim povezivanja s različitim uređajima. Ako ih povežete sa samo jednim uređajem, to je u redu. Na primjer, jednom kada ih povežete s iPhoneom putem magičnog W1 čipa, više nećete morati brinuti o tome. Međutim, u slučaju da imate više uređaja, može doći do komplikacija.

S dolaskom MacBooka u ovu priču, počinje vječna borba za povezanost. Nije važno zna li vaš uređaj putem iClouda da oba uređaja pripadaju vama, uređaj jednostavno ne može automatski prepustiti vezu drugom uređaju. Nažalost, velika fluidnost koju W1 čip pruža nestaje u zraku…

Srećom, ToothFairy namjerava popraviti ovaj nedostatak. U teoriji, govorimo o ikoni koja će biti ugrađena na izbornoj traci Maca. Samo kliknete na nju i vaše AirPods slušalice se automatski povežu s uređajem. U slučaju da to želite, do njih možete doći i putem omiljenog prečaca na tipkovnici. Jednostavno vas neće više izluđivati. Po dolasku u ured, moći ćete na vašem Macu nastaviti slušati glazbu koju ste počeli slušati na vašem iPhoneu – i to u sekundi.

Naravno, ponuđeno vam je i nekoliko dodatnih značajki. Na primjer, cool podrška za Dark Mode na sučelju, nekoliko naprednih postavki, a možete odabrati i različite ikone i još nekoliko odličnih stvari. Štoviše, ako ste se voljni odreći mikrofona, i kvaliteta zvuka se može poboljšati.

Cijena aplikacije je 24.99 kn i potpuno sam siguran da nećete požaliti kupnju, pogotovo ako ste vlasnik AirPodsa s više Apple uređaja.

Preuzmite ToothFairy s Mac App Storea – [24,99 KN]

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!