imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Tim Cook: Apple Watch izlazi u travnju


Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.

Cook je naveo kako proces razvoja Apple Watch-a ide po rasporedu, i da Apple planira započeti s prodajom uređaja u travnju ove godine.

0910_apple-iwatch_2000x1125-1940x1091
Izvor: Forbes

“Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju.”

Prvi put kada je Apple najavio Apple Watch kao datum početka prodaje su naveli “rana 2015”, ne navevši točan datum. Nekoliko glasina koje su izašle u posljednje vrijeme je navelo ožujak kao mjesec kada će početi prodaja uređaja, ali čini se da će ista početi mjesec dana kasnije, u travnju.

Tim Cook je također naveo da već postoji nekoliko zadivljujućih aplikacija koje su trenutno u izradi, i priznao je da više ne bi mogao živjeti bez Apple Watch-a.

“Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.”

Sada kada smo saznali očekivano vrijeme početka prodaje, jedine nepoznanice koje su ostale su trajanje baterije i cijena uređaja. Trajanje baterije u ovom trenutku je potpuna nepoznanica, osim Apple-ove napomene kako će ga biti potrebno staviti na punjenje svaku noć. Cijene uređaja su također u zraku, u ovom trenutku nam je samo poznata cijena za početni model u SAD, 349,00 dolara. Cijene za srednji i high-end zlatni model još nisu objavljene.

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!