imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Tim Cook: Apple Watch izlazi u travnju


Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.

Cook je naveo kako proces razvoja Apple Watch-a ide po rasporedu, i da Apple planira započeti s prodajom uređaja u travnju ove godine.

0910_apple-iwatch_2000x1125-1940x1091
Izvor: Forbes

“Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju.”

Prvi put kada je Apple najavio Apple Watch kao datum početka prodaje su naveli “rana 2015”, ne navevši točan datum. Nekoliko glasina koje su izašle u posljednje vrijeme je navelo ožujak kao mjesec kada će početi prodaja uređaja, ali čini se da će ista početi mjesec dana kasnije, u travnju.

Tim Cook je također naveo da već postoji nekoliko zadivljujućih aplikacija koje su trenutno u izradi, i priznao je da više ne bi mogao živjeti bez Apple Watch-a.

“Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.”

Sada kada smo saznali očekivano vrijeme početka prodaje, jedine nepoznanice koje su ostale su trajanje baterije i cijena uređaja. Trajanje baterije u ovom trenutku je potpuna nepoznanica, osim Apple-ove napomene kako će ga biti potrebno staviti na punjenje svaku noć. Cijene uređaja su također u zraku, u ovom trenutku nam je samo poznata cijena za početni model u SAD, 349,00 dolara. Cijene za srednji i high-end zlatni model još nisu objavljene.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!