imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Tamna era YouTubea upravo je počela


Čekamo već neko vrijeme i već smo počeli misliti da ovaj dan nikada neće doći, ali stigao je: Dark Theme za YouTube je stigao na iPhone i iPad. A mi ćemo vam pokazati kako ga omogućiti.

Beta testeri su mogli uživati u prednostima tamnog načina rada od početka siječnja i željeli smo podijeliti to iskustvo s vama, zato što znamo da volite tamnu pozadinu jednako kao i mi. Ista funkcija je već neko vrijeme dostupna za preglednike na računalima. Konačno, bijela pozadina nas neće zasljepljivati kada koristimo naše iPhone.

Kako bi aktivirali ovu opciju, najprije morate provjeriti u App Storeu da li je dostupna najnovija verzija aplikacije. Ako je dostupna, samo ju ažurirajte! Verzija 13.08 će definitivno sadržavati ovu opciju. Nakon ažuriranja, samo otvorite aplikaciju. Meni se mogućnost prelaska na tamnu pozadinu pojavila u skočnom prozoru nakon prvog pokretanja.

Ako se skočni prozor ne pojavi ili se želite vratiti na staru bijelu temu sve što trebate učiniti je dodirnuti vaš profil u gornjem desnom kutu i odabrati Settings. Tu ćete pronaći Dark Theme odmah među prvim opcijama, samo premjestite prekidač na način koji želite. Tamni način rada se preporučuje korisnicima iPhonea X kako bi uštedjeli bateriju ali je ugodan za svačije oči.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!