imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sve što trebate znati o hrvatskom lansiranju iPhonea 8!


Dijeli nas samo nekoliko sati od službenog početka prednarudžbi iPhonea 8, iPhonea 8 Plus te Apple Watcha Series 3. Ove smo godine sastavili popis najvažnijih informacija za sve one koji žele kupiti novi iPhone.

Vjerojatno veliki broj vas nestrpljivo grize nokte u iščekivanju lansiranja iPhonea 8 u Hrvatskoj. Taj nam trenutak stiže veoma brzo, a već znamo da će biti mnogo pitanja u svezi čitavog tog procesa, pa ćemo pokušati odgovoriti na sve njih. Pozor! Sve informacije iznesene u ovom članku odnose se isključivo na trgovine iSTYLE Apple Premium Reseller, te nemamo informacije o detaljima kupnje uređaja preko drugih posrednika te trgovina.

Hoću li moći naručiti uređaj putem internetskog dućana iSTYLE-a?

Da. Moći ćete naručiti uređaje u iSTYLE-ovom webshopu od prve minute nakon ponoći, u petak, 22. rujna, odnosno, nakon što sat otkuca te označi završetak četvrtka i početak petka. Ako nemate otvoren korisnički račun, vrijedi registrirati se na našoj internetskoj stranici ranije, pa da se ne morate mučiti s time u ponoć.

Naš sustav naručivanja osmišljen je tako da što veći broj korisnika naruči i dobije svoj uređaj. Od sada nadalje, moći ćete naručiti bilo koji uređaj koji trenutno nije dostupan; također, plaćanje će biti finalizirano tek kada smo sigurni da je vaš uređaj na putu za naše trgovine. Korisnici će primati obavijesti o prispijeću uređaja prema redoslijedu slanja narudžbe. Moći ćete odabrati želite li da vam uređaj dostavimo na kućnu adresu ili ćete ga sami preuzeti u jednoj od naših trgovina, ali i tu odluku možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Ovdje ćete moći pronaći sve nove iPhone odmah nakon ponoći.

Uskoro dostupan.

Hoće li biti službenog lansiranja u iSTYLE trgovinama?

Da! iPhone 8, iPhone 8 Plus i Apple Watch Series 3 bit će lansirani u svim službenim Appleovim reseller trgovinama istoga dana, odnosno u petak 29. rujna. I u trgovinama ćete moći naručiti nove uređaje, tijekom radnog vremena – naši će zaposlenici unijeti sve podatke koji se traže i u internetskoj trgovini.

Kada točno mogu početi kupovati nove iPhone?

Prodaja će službeno početi u 10 sati i jednu minutu u petak, 29. rujna u svim našim iSTYLE poslovnicama. Nakon što se ispune sve narudžbe, vjerojatno neće ostati mnogo uređaja na zalihama u poslovnicama, pa – ako već niste naručili uređaj – najbolje je da ranije provjerite u kojim trgovinama još uvijek ima uređaja na zalihama.

Koliko je velika početna zaliha?

Obično nemamo dovoljno veliku zalihu za lansiranje iPhonea. Očekujemo da ćemo imati dovoljno najpopularnijih modela od 64 GB, te da će nam ta zaliha trajati cijelog dana lansiranja idući tjedan. Međutim, nećemo imati modele od 256 GB na zalihi, pa ako želite model s većim kapacitetom, vjerojatno ćete trebati čekati dva do četiri tjedna (ovo se događa diljem svijeta i nije izoliran slučaj). Naravno, svi korisnici koju su ranije naručili uređaje bit će obaviješteni čim dođe prva isporuka uređaja za koje su bili zainteresirani; u tom ćete trenutku moći finalizirati narudžbu te je platiti. Ako vam naši kolege potvrde da mogu ispuniti vašu narudžbu, te da je kupnja bila uspješna, sigurno ćete dobiti uređaj u potvrđenom roku.

Kada ću moći isprobati nove iPhone?

Demo modeli iPhone 8 i iPhone 8 Plus uređaja bit će izloženi u svim našim iSTYLE trgovinama od petka, 29. rujna. Ovdje možete pristupiti popisu naših trgovina te informacijama o radnom vremenu.
Nadamo se da smo odgovorili na neka vaša pitanja. I mi jedva čekamo ovogodišnje lansiranje novih iPhonea te se nadamo da ćemo svi zajedno uživati u odličnom danu njihovog predstavljanja javnosti!

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!