imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Sve nove značajke iOS-a 12 možda su sadržane u jednoj fotografiji


Premda smo zadnjih godina doživjeli mnogo spoilera te curenja informacije o Appleovim sustavima, ova najnovija fotografija koja navodno otkriva sve o iOS-u 12 zvuči predobro da bi bila istinita. I nije, pa je ne trebate ozbiljno shvaćati.

Bez obzira na to koliko se snažno Apple borio protiv curenja informacija, do toga uvijek nekako dođe. Stoga je najbolje da prihvatimo kako će se to uvijek događati kada se radi o Appleovim softverima i hardverima – bez obzira na to što imaju zaštitarsku službu. Ponekad je za to odgovoran nezadovoljan zaposlenik, ponekad izvorni kod, a u nekim slučajevima odgovornost preuzima netko iz lanca dobavljača. Zato nas ovo uopće ne čudi. Što osoba koja je željna pozornosti te u posjedu informacija može učiniti?

Lažirati curenje informacija koje su dovoljno šokantne da privuku svačiju pozornost.

Ovaj je put ta osoba odabrala najjednostavniju metodu te je čak bila prelijena sama stvoriti lažne vijesti. Pogledala je video na YouTubeu o iOS-u 12 i WWDC-u, izradila screenshot, stavila vodeni žig na njega te ga postavila na Weibo (najpopularniju društvenu platformu u Kini), odakle potječe najveći broj slučajeva curenja informacija.

Prema toj objavi o lansiranju,

iOS 12 predstavlja prekrasan novi dizajn te sadrži nove značajke, uključujući tamnu temu, nove obavijesti, uvijek uključen zaslon, novi kontrolni centar, nove Animojije za iPhone X i iPhone SE 2 te još mnogo toga.

Ukratko, sadrži sve stvari o kojima se nedavno pisalo kao o najvećim željama. U teoriji, gotovo je moglo proći, ali…

  • Apple ima drugačiji stil pisanja.
  • Ne griješe u pisanju naziva vlastitih proizvoda (Kontrolni centar piše se velikim početnim slovom).
  • Otkriven je originalni video.
  • I na kraju, zvuči predobro da bi bilo istinito.

Sjetite se one izreke: ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, vjerojatno nije…

Izvor: Cult of Mac

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!