imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Jeste li pronašli iPhone ispod božićnog drvca? Pogledajmo prve korake!


Prikupili smo najvažnije informacije koje bi svaki novi vlasnik iPhone i iPada trebao znati. Ovdje možete pronaći na što biste trebali obratiti pažnju u slučaju da ste dobili vaš prvi iPhone, kako biste trebali aktivirati novi uređaj i kako se preseliti s Androida na iOS.

Jednom kada otvorite kutiju i uključite uređaj, možda ćete se zapitati kako ćete aktivirati vaš novi telefon. Najstrašnije bi moglo biti prebacivanje s jednog sustava na drugi, ali Apple vam puno pomaže s time. Sljedeći ove korake, u osnovi možete prebaciti sve vaše podatke, izuzev aplikacija, sa starog uređaja na novi.

https://youtu.be/OmdC2eEeQAI

Kao novom korisniku iPhonea, trebat će vam Apple ID. Neka vas ne prestraši to što Apple odmah zatraži podatke o kreditnoj kartici, uvijek ih možete dodati kasnije. U slučaju da već imate Apple ID ali želite početi ispočetka, možete obrisati postojeći račun.

Onima koji su već koristili iPhone bit će odlično u Appleovom ekosustavu, kao i onima koji imaju iPad na kojem je instaliran barem iOS 12; to je najlakši način da postavite sve na vašem telefonu. Trebali biste istražiti nove značajke u iOS-u 12 poput grupnih obavijesti, DIgital Health funkcija ili grupnih FaceTime poziva, itd.

Onima koji se prebacuju sa starijih modela će možda trebati malo vremena da se naviknu na novo upravljanje gestama ili promijenjene kombinacije tipki, ali to je ugodan dio otkrića. Ima još nekoliko malih stvari, poput scroll to the top geste, ali ako ste pregledali sve poveznice u ovom članku, kao i aplikaciju Savjeti na vašem iPhoneu, spremni ste.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!