imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sve što trebate znati o hrvatskom lansiranju iPhonea X!


Dijeli nas svega nekoliko sati od početka prednarudžbi iPhonea X. Sastavili smo popis najvažnijih informacija za one koji žele kupiti novi iPhone.

Vjerojatno veliki broj vas nestrpljivo grize nokte u iščekivanju lansiranja iPhonea X u Hrvatskoj. Taj nam trenutak stiže veoma brzo, a već znamo da će biti mnogo pitanja u svezi čitavog tog procesa, pa ćemo pokušati odgovoriti na sve njih. Pozor! Sve informacije iznesene u ovom članku odnose se isključivo na trgovine iSTYLE Apple Premium Reseller, te nemamo informacije o detaljima kupnje uređaja preko drugih posrednika te trgovina.

Hoću li moći naručiti uređaj putem internetskog dućana iStyle-a?

Da. Uređaje ćete moći naručiti u iSTYLE-ovom web dućanu od 9 sati u petak, 27. listopada. Ako nemate korisnički račun, vrijedi registrirati se na našoj internetskoj stranici ranije, tako da se ne morate mučiti s time ujutro.

Naš sustav naručivanja je osmišljen tako da što više korisnika može naručiti uređaj. Od sada, moći ćete naručiti bilo koji uređaj koji trenutno nije dostupan – možete čak označiti i alternativne uređaje. Plaćanje vaše narudžbe će biti finalizirano tek kada smo sigurni da je vaš uređaj na putu do naše trgovine, a korisnici će primiti obavijest o pristiglom uređaju prema redoslijedu slanja narudžbe. Narudžbu možete primiti na kućnu adresu ili ju osobno preuzeti u bilo kojoj od naših trgovina, ali jednom kada odaberete način isporuke, više ga ne možete mijenjati. Nakon ponoći, ovdje ćete moći pronaći novi iPhone.

Kada ću točno moći kupiti novi iPhone?

Prodaja će službeno početi u petak, 3. studenog u svim iSTYLE-ovim trgovinama. Nakon što se ispune sve narudžbe, vjerojatno neće ostati mnogo uređaja na zalihama u poslovnicama, stoga vam se možda neće isplatiti ići u trgovinu ako niste naručili uređaj.

Koliko će koštati iPhone X?

iPhone X od 64GB ćete moći pronaći po cijeni već od 9.569 HRK, dok će cijena većeg iPhonea X od 256GB počinjati već od 10.999 HRK.

Koliko je velika početna zaliha?

Obično nemamo dovoljno veliku zalihu za lansiranje iPhonea, a to je naročito točno u slučaju iPhonea X. Očekujemo da ćemo jedva imati zaliha za lansiranje, stoga budite pripremljeni na duže čekanje, koje bi moglo potrajati i nekoliko mjeseci (to je pojava u cijelom svijetu, ne samo kod nas).

Naravno, korisnici koji su naručili uređaje će biti prvi obaviješteni ako se u sljedećoj pošiljci nalaze modeli za koje su izrazili zanimanje; tada ćete moći finalizirati i platiti vašu prednarudžbu, a vaša je kupnja bila uspješna, te ćete svakako primiti naručeni uređaj u potvrđeno vrijeme.

Kada ću moći isprobati novi iPhone?

Demo iPhone X uređaji će biti izloženi u svim našim iSTYLE trgovinama od 3.studenog. Popis naših trgovina i informacije o radnom vremenu možete pronaći ovdje.

Nadamo se da smo odgovorili na neka od vaših pitanja. Jedva čekamo ovogodišnje lansiranje iPhonea X, te se nadamo da ćemo svi imati odlično iskustvo zajedno!

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!