imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Što?! Službeni CRNI Appleov Lightning kabel!


Ne znamo kako se vi osjećate, ali mi već neko vrijeme potajno priželjkujemo da u ponudu dođe Appleov službeni crni Lightning kabel. Međutim, sada više ne moramo čekati. U redu, situacija jest malo kompliciranija, ali: CRNI LIGHTNING KABEL. Nije li to prekrasno?

Crni iPhonei stvarno su lijepi i bilo bi odlično kada bi uz njih imali kabel za punjenje odgovarajuće boje – možda ste i vi to pomislili s vremena na vrijeme. Nije da bijelom kabelu išta nedostaje, ali zgodno je kada sve paše. Da, da, znamo, problemi ljudi prvoga svijeta…

Isto vrijedi za EarPodse

Kada je Apple predstavio bijesni iMac Pro na ovogodišnjem WWDC-u, jedno od najvećih iznenađenja nisu bile njegove brutalne performanse, nego prekrasna Space Grey boja. Naravno, novi MacBookovi Pro već su postojali u toj nijansi, ali iMac Pro otišao je korak dalje. Nije samo kućište bilo te boje, nego i Magic Mouse te tipkovnica.

Kako se približavamo datumu lansiranja tog uređaja, Apple je počeo slati testne primjerke novinarima, uključujući i Marquesu Brownleeju. Zahvaljujući njemu, otkrili smo da je tvrtka zbilja otišla u detalje u pogledu boja. I kabel za napajanje Magic Mousea tamne je boje, a taj je kabel zapravo Lightning kabel koji koristimo za punjenje iPhonea.

Najbliže što možemo doći do službenog crnog Lightning kabela jest putem Beatsa Pill+. Jedini je problem što on nosi logo Beats, što pomalo uništava čitav doživljaj (da, da, problemi prvog svijeta na kvadrat). Međutim, u svijetu sada postoji i službeni Appleov kabel.

Sada je zapravo jedino pitanje kada ćemo ga moći dobiti. Još uvijek ne znamo hoćemo li moći zasebno kupiti taj sveti gral, ali pretpostavljamo da hoćemo jer se i onaj koji dolazi u paketu s iMacom Pro može oštetiti, a slučaju čega bi trebalo kupiti novi. Stoga imamo razloga nadati se da ćemo uskoro imati kabel koji paše uz boju našeg mobitela. Amen.

Sljedeće: crni Ear- i AirPodsi.

Izvor: Marques Brownlee

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!