imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Za što je dobar Exposé View na Macu?


Današnji brzi savjet je namijenjen svim novim Mac korisnicima, te govori o korištenju Exposé prikaza u macOS-u i o njegovoj zamijeni u sustavu Windows.

Exposé prikaz je dio macOS-a – kao i OS X – toliko dugo da i zaboravimo na njega. Možete odlučiti kako želite koristiti vaše računalo. Ja koristim multitouch geste Trackpada na mom MacBooku, ali ne i na stolnom Macu.

Zato što mi je korištenje Magic Mousea ili Magic Trackpada ponekad neudobno i zato što preferiram koristiti obični miš. Ali ponekad imam problema s prebacivanjem između aplikacija. Alt + Tab naredba radi odlično u Windowsu, ali je malo drugačije u macOS-u.

Međutim Exposé prikaz može biti rješenje, budući da radi posve isto. Navodi sve otvorene radne površine i pokrenute aplikacije. Ovdje ih možete jednostavno preurediti.

Exposé prikazu možete pristupiti na dva načina. Kao zadana postavka, pomicanje tri prsta prema gore na vašem trackpadu će prizvati ovu funkciju. Međutim, sve je lakše s tipkom. Sve što trebate napraviti jest pritisnuti F3.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!