imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Što će sigurno biti u iOS-u 12? 150+ novih emojia!!!


Osjećate da tih nekoliko tisuća emojija koje već imate nije dovoljno? Osjećate se neshvaćeno zbog nedostatka emojia s kojima bi mogli izraziti vaše osjećaje? Sada je tome kraj!

Konačno! Jučer je Unicode Consortium najavio da će proširiti odabir emojia sa 157 novih emotikona. U redu, proširit će ga sa samo 77 različitih likova jer je danas svako lice dostupno u barem tri različite boje kože, pa može doći do nekoliko duplikata.

Emoji 11.0 će donijeti mnoge – “revolucionarne” – inovacije. Bit će mnoštvo novih frizura; narančaste, kovrčave, sijede, ćelave, mlade – sve što biste mogli poželjeti. Vruće i hladno live, superman i superwoman, kao i zlikovce. Pletenje i šivanje, igranje šaha i skateboarding. Nove životinje poput klokana, papige, ljame, vodenog konja i rakuna. Obroke kao što su pecivo, mango i muffin, predmete poput vatrogasnog aparata, ispitne cijevi, toaletnog papira i spužve. I još puno, puno drugih osjećaja i radnji. Za više informacija, pogledajte videozapis Jeremya Burgea s Emojipedie.

Emoji 11.0 bit će dio Unicode 11.0 izdanja koje će biti izdano u lipnju ove godine. Proizvođači imaju naviku primjenjivati novitete na svoje uređaje s kašnjenjem od 1 do 2 mjeseca; tako da ćemo novi set lica imati najvjerojatnije u kolovozu ili rujnu. Možda kao dio iOS-a 12.

Emojie ne razvija Apple, već Unicode – tvrtka iz Cupertina samo implementira najnovije standarde koji uključuju emojie.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!