imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Stigli uistinu bizarni koncepti zakrivljenog iPhonea


Već smo vam predstavili neke uratke Martina Hajeka, dizajnera koji odlično poznaje trendove i vrlo lako može vizualizirati Appleove uređaje o kojima tek kolaju glasine. Evo kako je zamislio zakrivljen iPhone.

Gurmanove informacije o zakrivljenom iPhoneu budućnosti tek su izašle u javnost, ali Martin Hajek već je napravio hrpu njegovih konceptualnih prikaza.

Novinar Bloomberga, Mark Gurman, saznao je iz svojih izvora da se 2021. godine očekuju značajne promjene u funkcionalnosti i dizajnu iPhonea. Ta predviđanja zapravo zvuče realno, jer će tada iPhone X – posljednji model sasvim novog dizajna – navršiti četiri godine, pa će osvježenje biti poželjno.

Najveća promjena očekuje se u samom obliku uređaja – prema Gurmanovim navodima, Apple radi na uređaju zakrivljenom po dužini, u obliku slova C. Zaslon uređaja ne bi trebao biti preklopljen preko rubova, kao u slučaju konkurentnih modela. Stoga je sasvim logično što su tako bizarne vijesti sada upotpunjene još bizarnijim slikama.

Hajek je posegnuo za čuvenom „banana“ Nokijom 8110 kao inspiracijom. Taj je model svojevrsna ikona pop kulture, a zadnji se put pojavio u filmu Matrix. Dakle, na prikazima vidimo zakrivljen uređaj s preklopom za tipke, koji bi u ovom slučaju mogao štiti virtualne tipke od nepoznatih opasnosti.

Ovo su više šaljive slike nego ozbiljni koncepti, pa nema šanse da bi Jony Ive ikada odlučio dizajnirati nešto poput ovoga. Hvala nebesima na tome!

Evo tih užasnih tvorevina:

Izvor: iDrop News

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!