imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Stigli su prvi kreativni oglasi za iPad 2018


Poznata je činjenica da možete prodati sve uz pomoć štenaca i djece – ili modela u bikinijima – a prema mišljenju Appleovih stručnjaka za marketing, to vrijedi i za iPad. Evo nekoliko slatkih videozapisa – ne, u njima nema modela u bikinijima.

Uz svoj glavni YouTube kanal, Apple ima različite regionalne kanale. Nisam mogao pronaći uzorak u objavljivanju na te kanale, ali ponekad su sadržaji potpuno drugačiji. Baš kao u slučaju novih kreativnih oglasa za iPad u Turskoj.

Za one koji nisu u toku s najnovijim vijestima: Apple je u ožujku predstavio novi 9.7” iPad. Osim njegove zaista povoljne cijene, njegova glavna značajka je podrška za Apple Pencil, koja je bila dostupna samo za iPade Pro. Nije iznenađujuće da sljedeći videozapisi prikazuju ovu funkciju.

Svih 5 “Benim Portrem” – u prijevodu “Moj Portret” – videozapisa je oko 16 sekundi dugo i fokusiraju se na dječje crteže, s obzirom na to da se 23. travnja u Turskoj obilježava Dječji dan. Svi su isti. Djeca različite dobi imaju kratak uvod, a zatim crtaju sebe na iPadu. Lijepa, krasna i simpatična kampanja.

Ovi videozapisi su mi također pomogli da kalibriram svoje vještine crtanja. Zapeo sam negdje na razini 7.5 i 9-godišnjaka sa svojom vještinom i spretnošću. Crtež koji je stvorila 13-godišnja Üzgün Asya je za mene suvremena umjetnost.

Izvor: Apple Insider

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!