imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Stigao je novi videozapis koji hvali Portrait Lighting


Apple ne prestaje hvaliti fotografske sposobnosti iPhone uređaja, te se kampanja nastavlja. Svjetla reflektora su sada na Portrait Lightingu.

Nema sumnje da je ekskluzivna značajka iPhonea 8 Plus i iPhonea X zaista cool i da se isplati zabaviti njome. Apple je stvarno obratio veliku pažnju i na razvoj i na oglašavanje. Stvorili su ‘kako je napravljeno’ videozapis o tome, te su također unajmili profesionalne umjetnike kako bi usavršili ovu funkciju.

Prema Appleu, kada koristite Portrait Lighting način, fini algoritmi iOS-a pokušavaju otkriti koja rasvjeta radi s karakteristikama lica ljudi i stvaraju različite efekte poput: prirodnog svjetla, studijskog svjetla, konturnog svjetla, reflektora i monoreflektora.

Naslov nedavno objavljenog videozapisa koji traje 38 sekundi je Studio u vašem džepu. Nemojte očekivati nešto posebno, to nije nagrađivani kratki film. Njegova poruka je prilično jednostavna: čak se i prosječni i dosadni selfiji mogu razveseliti pomoću Portrait Lightinga, profesionalne rasvjete kompletnog studija.

Videozapis je o djevojci koja se počinje slikati tijekom putovanja. Sprema se snimiti sliku kada se kišobran pojavi ispred njenog lica (=studijsko svjetlo). Isprva ne razumije što se događa, ali kišobrani se nastavljaju pojavljivati, a ona slika tonu selfija. Zatim rez, te se naslov ‘Studio u vašem džepu’ i Appleov logo pojavljuju.

Pa, to je nešto…

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!