imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Stigao je prvi Mac mini benchmark. Dovoljno je jak…


Iako će prvi primjerci biti pušteni u prodaju 7. studenog, Geekbench je napravio benchmark test, uz čiju su pomoć otkrili što novi Mc mini zna.

Model Mac minija koji je testiran je vrhunska prilagođena konfiguracija. 3.2 GHz 6-jezgreni Intel i7 procesor 8. generacije, UHD Graphics 630 i 32 GB RAM-a se brinu za performanse, a sukladno tome, i rezultati koje možete vidjeti ispod su prilično snažni.

Jednojezgrena izvedba je ostvarila rezultat od 5512 boda, dok se višejezgrena povećala na 23516. Za usporedbu, ovaj rezultat je sličan performansama 2.9 GHz MacBooka Pro 2018 koji je uspio dosegnuti rezultate od 5433 i 22556 bodova u istom testu. Štoviše, jednojezgreni rezultat je gotovo isti kao i rezultat Maca Pro 2013, a višejezgreni rezultat i premašuje. Rezultat je sličan i u slučaju 2017 iMac modela, izuzev iMaca Pro.

Naravno, to je samo jedan benchmark rezultat, precizniju sliku ćemo dobiti kada započne službena prodaja. Bilo kako bilo, rezultati su obećavajući.

Izvor: MacRumors

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!