imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Starman je sada besplatno dostupan za iPhone


Ako volite logičke igre, ovo je napisano za vas! Jedna od najboljih igara tog žanra sada je dostupna za preuzimanje u App Storeu. Ali ako idete zaobilaznim putem, Starman: Tale of Light može možete preuzeti besplatno i uštedjeti 34,99 kn.

Ako ste obožavatelj Monument Valleya poput mene, ili ako na svom iPhoneu ili iPadu naprosto volite igrati jednostavne igre koje vas potiču da mnogo razmišljate, Starman je prava stvar za vas. Njezina je atmosfera veoma slična onoj u Limbu, lik će vas možda podsjetiti na popularnu igru Ustwo Games, a upravljanje je jednako kao u INSIDE-u. Starman je proizvod Nada Studija i prava je nezavisna igra bez dodatni kupnji.

Zapravo, igra je toliko nezavisna da su njezina dva razvojna programera, Jacobo i Sergio Abril, odradili sav težak posao. U većini slučajeva, ovakvi projekti pokreću se u garaži te se u konačnici pretvore u zbilja unosne poslove. To ponajviše vrijedi za logičke igre u kojima je fokus na atmosferi i složenosti zadataka, a ne na konkretnoj akciji.

Ako želite ovu igru, trebate je platiti 34,99 kn (bez dodatnih kupnji), ali uz pomoć trika, sada je možete preuzeti besplatno. Bez brige, neće prekršiti ničija prava jer je igra dostupna putem Apple Storea i aktivacijskog koda. Tako je, Apple Storea, ne App Storea.

Preuzmite Appleovu službenu trgovinu aplikacijama i idite na svoj račun u gornjem desnom kutu. Pronađite Postavke i postavite regiju na U.S. To neće imati utjecaj na vaš Apple ID, ovdje postavljate samo parametre Apple Store aplikacije.

Kada to napravite, odite na karticu Discover, pa potražite naslov igre i pritisnite na njega. Poveznica će vas odvesti do sučelja za aktivaciju koda u App Storeu i dovoljno je da pritisnete OK i tako uštedite 34,99 kn.

Ako vam se ne da ići ovim okolnim putem i nema potrebu štedjeti, evo tradicionalne poveznice za preuzimanje.

Preuzmite Starman: Tale of Light iz App Storea (univerzalna, 34,99 kn).

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!