imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Sretni vlogeri dobili su priliku otvoriti nove iPhone


Lani smo vidjeli što najbolji influenceri na području tehnologije misle o iPhoneu X. Ove godine ponavljamo priču, samo što su glavni likovi iPhone XS i iPhone XS Max. Uživajte!

Apple je 12. rujna predstavio uređaje koje smo dugo čekali i o kojima su kolale brojne glasine: iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR. Očekuje se da će S modeli ubrzo krenuti u prodaju, a dok čekate, možete pogledati iste one vlogere koji su lani prvi otvarali kutije s novim iPhoneom X kako isto to rade s XS i XS Max modelima.

Marques Brownlee

Ovaj vloger s gotovo 7 milijuna pratitelja otvorio je iPhone XS Max od 512 GB i iPhone XS zlatne boje, te nam pokazao ekskluzivne pozadine ovih uređaja.

Jonathan Morrison

U ovom je videu otkriveno da je položaj adaptera za punjenje i EarPodsa drugačiji u kutijama iPhonea XS i XS Max. Radi li se o nekoj skrivenoj poruci? Ne znamo.

Jonathan je gledateljima pokazao kako funkcionira superbrzi sustav prepoznavanja lica. Kaže da je sustav brži nego onaj u iPhoneu X, a sada savršeno radi i u slabijim svjetlosnim uvjetima.

iJustine

Poznata vlogerica iJustine usporedila je različite nijanse zlatne boje kroz Appleovu povijest. Vjeruje kako je ton prošlogodišnjih iPhonea 8 mnogo sličniji novoj nijansi od svih prethodnih zlatnih boja. Pokazala je gledateljima i nekoliko Appleovih novih kožnih maski.

Kao što vidite, ovi su uređaji mrak. Samo je pitanje ukusa volite li zlatnu boju ili ne.

Ako vam se sviđaju nove značajke na novim modelima i želite prvi znati sve novosti vezane uz zalihe dostupnih uređaja, samo recite da ste zainteresirani na stranici iSTYLE-a.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!