imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Spotify dosegnuo 50 milijuna pretplatnika

Spotify dosegnuo 50 milijuna pretplatnika


Spotify je dosegnuo psihološku granicu od 50 milijuna pretplatnika, a tvrtka je ostala najbolja na tržištu s najvećom prednosti u ovoj kategoriji. Tvrtka je podijelila ovaj uspjeh na Twitteru: broj pretplatnika povećao im se za 10 milijuna u zadnjih nekoliko mjeseci.

Apple Music je dosegnuo 20 milijuna pretplatnika u prosincu 2016. godine, a nalaze se na drugom mjestu najboljih tvrtki. Ove dvije usluge ne mogu se usporediti, jer je Spotify na tržištu već 8 godina, dok je Appleova usluga krenula prije manje od dvije godine. Ali, jasno je kako su ove dvije tvrtke prešle konkurenciju: usluge Deezer, Tidal, Amazon i Google, koje su daleko iza.

Spotify dosegnuo 50 milijuna pretplatnika

Apple je već imao poveću bazu korisnika zbog iPoda i iTunes Storea, dok su švedski developeri stvorili Spotify uslugu prije 8 godina. Spotify ima ogromnu prednost u smislu brojeva, ali jasno je kako Appleov prioritet nije ostvarivanje velikih prihoda od Apple Musica odmah. Ali, naglasili su kako prihodi ove usluge rastu.

Spotify dosegnuo 50 milijuna pretplatnika

Teško je reći koja tvrtka bi dugoročno mogla pobijediti, jer Spotify prekida ugovor s nekoliko velikih izdavačkih kuća. Htjeli bi dodati opciju streaminga glazbe u CD kvaliteti, a ući će i na tržište dionica. Apple, s druge strane, ne gleda na Spotify kao na konkurenciju, jer se ne fokusiraju samo na glazbu. Apple će dodati dvije vlastite emisije ovog proljeća: Carpool Karaoke i Planet of the Apps.

Izvor: Cult of Mac

iPad_akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!