imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Specifikacije, bežično punjenje i Face ID: sve što znamo o iPhoneu X


Veći dio novosti o iPhoneu X procurio je ove subote, i od tada smo saznali neke dodatne tehničke detalje: procesor, RAM, Face ID, bežično punjenje. Pogledajmo što možemo očekivati sutra.

Ovog vikenda imali smo članak o znatnoj količini informacija koja je procurila s iOS-om 11 GM, posljednjom beta verzijom prije službeno objavljene verzije. Ova inačica u osnovi sadrži gotov sustav, uključujući sve ono što Apple nije podijelio s korisnicima tijekom mjeseci provedenih u razvoju: neki segmenti koda se odnose na određene specifikacije, između ostalog. Ako ste uspjeli propustiti ovo, ovdje možete pročitati članak.

Sve od tada je poznato da će A11 procesor imati 6 jezgri i da, baš kao i u slučaju iPhonea 7, one neće raditi istovremeno. 4 jezgre manje izvedbe (Mistral) i 2 jezgre veće izvedbe će biti na dužnosti u iPhoneu X. Steve Troughton Smith nas je također obavijestio da neće biti nikakvih promjena u pogledu RAM-a: iPhone 8 će imati 2GB, dok će iPhone 8 Plus i iPhone X imati po 32GB svaki. iPhone 7 i 7 Plus trenutno imaju isto.

Već smo vidjeli fotografije o dijelu koji će provoditi bežično punjenje. Prethodno spomenuti segment koda to potvrđuje te također sadrži 3D animaciju. Ova će funkcija također biti dio druga dva modela, a ne samo iPhonea X, ali već smo imali detaljniji članak o tome. Druga značajnija promjena odnosi se na Face ID, i možete vidjeti kako će sučelje za prepoznavanje lica izgledati na slici ispod. Heroj koji je dijelio informacije s HomePodovog firmwarea, Rambo podijelio je novu animaciju pokrenutog Face ID-a. Očito, ovo je samo korisničko sučelje: samo će iPhone X znati novu vrstu identifikacije, a Apple će u potpunosti izbaciti Touch ID.

Izvor: 9to5mac

iPhone 7 3.999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!