imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Službeno je! Pronašli smo najbolji emoji ikada!


Na ovom prvaku možemo zahvaliti iOS-u 12, točnije 158 emojija koji su stigli zajedno s ažuriranjem. Evo lica s “neujednačenim očima i valovitim ustima, poznatije kao ‘Woozy Face’”.

Postavili smo mnoga pitanja o glupoj prirodi emojija: čemu služe? Jesu li korisni ili ne? Jesu li naporni? Jesu li oni razlog zašto skener otiska prsta nije ugrađen u zaslon? Itd. Itd. Pa, vjerujem da sada možemo okončati ovu raspravu. Emojiji su pobijedili, to je sve, krajnje je vrijeme da odustanemo.

Budući da je stigao ovaj emoji: “Lice s neujednačenim očima i valovitim ustima”. Ako to ne opravdava postojanje emotikona, onda ništa drugo neće. Voilá:

Od sada možete izbjeći sramotu nakon neugodnih pijanih poruka s jednim jedinim emotikonom. Nećete morati ponuditi objašnjenje ili pronalaziti sve gore i gore izgovore. Zaboravite na razloge, detalje i čavrljanje. Sve što trebate učiniti je uzeti vaš telefon, poslati Woozy Face i to je to.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!