imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sljedeći Appleov događaj bit će 25. ožujka


Kao što smo i očekivali, Apple je poslao pozivnice za novi događaj koji će se održati 25. ožujka u 20 h CET, a u fokusu će biti usluge.

Glasine su potvrđene – Apple će prvi ovogodišnji posebni događaj održati posljednji ponedjeljak u ožujku u Kazalištu Stevea Jobsa i očekuje se pravi spektakl.

Pozivnica ne otkriva previše, ali Tim Cook je već nagovijestio što možemo očekivati. Međutim, uzvanici su dobili sljedeći GIF:

Ovaj izraz „Show time“ mogao bi se odnositi na nove usluge. Već se priča o Apple Newsu, novoj pretplatničkoj usluzi koja bi vam omogućila pristup različitim novinama i časopisima po fiksnoj cijeni. Naravno, to prvenstveno pokriva američko tržište te tiskovine poput Washington Posta, Wall Street Journala ili New York Timesa, ali tko zna što će sve biti uključeno.

Za nas Europljane puno je zanimljivija usluga koju od milja možemo nazvati Appleov Netflix. Jedino što znamo jest da su počeli pripremati hrpu jedinstvenih sadržaja i emisija, te da su surađivali s brojnim zvijezdama poput Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garden i J. J. Abramsom.

Naravno, većina obožavatelja najviše je zainteresirana za hardvere, a 2019. bi mogla biti njihova godina. Prema nedavnim vijestima, ove nas godine očekuje mnogo nadogradnji i novih proizvoda. Gotovo smo sigurni da stiže sedma generacija iPada te novi iPad mini. Ali možda se radi o tihim nadogradnjama koje se neće ni spomenuti na ovom događaju.

Dugo očekivana nadogradnja AirPodsa i lansiranje AirPowera moglo bi se dogoditi u isto vrijeme, ali nemamo nikakvih informacija o tome kada bi to moglo biti.

Osim novih iPhonea i MacBook modela, očekujemo lansiranje Appleovih zaslona, nadogradnju Maca Pro i iMaca. Također, vrlo je vjerojatno predstavljanje AR naočala. U usporedbi s prošlom godinom, ovo je pravi tsunami novih uređaja.

Apple će, kao i obično, prenositi događaj diljem svijeta, pa si zabilježite taj dan u kalendare.

Biste li koristili ove usluge? Ili vas više vesele vijesti o novim uređajima?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!