imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sljedeće iOS ažuriranje moglo bi donijeti još više Haptic Touch značajki


Kao što ste mogli posumnjati, uključeno je sve više i više značajki u funkciju koja zamjenjuje 3D Touch.

Prije nekoliko tjedana smo napisali članak o novom Haptic Touchu, koji je zamijenio 3D Touch na iPhoneu XR. Zaključili smo da je to samo novi naziv za davno zaboravljeni “dugi pritisak”. Međutim, ovu funkciju podupire fenomenalni Taptic Engine, što ju čini malo naprednijom.

Također znamo da su svrhe ove funkcije trenutno veoma ograničene, ali Apple to namjerava promijeniti. Ne bismo trebali dugo čekati na to, budući da će nadolazeća (a sada i beta) verzija iOS-a 12.1.1 proširiti njene funkcije.

Točnije, vratit će opciju koja je uklonjena. Sve u svemu, nakon ažuriranja, ako primijenite Force Touch na obavijesti koja se nalazi na zaključnom zaslonu iPhonea XR, prikazat će se skočni prozor s daljnjim informacijama, zajedno s lijepim haptičkom povratnim informacijama.

To nije ništa novo ili značajka koja spašava živote, ali ipak je dobro znati da Apple ne laže i zaista proširuje popis svrha Haptic Toucha.

Izvor: 9to5Mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!