imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Skeniranje šarenice na iPhoneu 2017. godine?

Skeniranje šarenice dolazi na iPhone 2017. godine?


Stranica MoneyDJ prenijela je vijest u kojoj tvrde kako Apple planira dodati mogućnost skeniranja oka na iPhone koji će predstaviti na desetu obljetnicu predstavljanja prvog iPhonea. Vijest je objavljena na kineskom jeziku, a prevela ju je stranica DigiTimes. Glasine o ovakvoj mogućnosti postojale su i prije, ali su govorile kako to neće biti moguće prije 2018. godine.

Skener šarenice mogao bi komplementirati ili u potpunosti zamijeniti Touch ID, kao jedan od načina potvrde identiteta korisnika, što bi omogućilo korisnicima iPhonea otključavanje telefona, plaćanje i još mnogo ostalih mogućnosti autentifikacijom njihovih očiju. Šarenica svake osobe sadrži kompleksni uzorak koji je unikatan za svaku osobu.

Tvrtke Samsung već je uključila sličnu opciju na svom Galaxy Note7 modelu, pa Apple sigurno neće biti prva tvrtka koja će ga predstaviti.

Tajvanski distributer Xintec, koji je povezan s tvrtkom TSMC, započet će masovnu proizvodnju čipova koji prepoznaju šarenice u 2017. godini, najvjerojatnije kako bi zadovoljio potrebe Apple i drugih tvrtki za 2017. godinu.

Xintec bi trebao započeti masovnu proizvodnju čipova za prepoznavanje šarenica u 2017. godini, što će povećati prihode za godinu. Nove narudžbe za senzore koji uključuju te čipove uključuju i senzore koji će biti uključeni na iPhone iz 2017. godine.

Xintec je izjavio kako tvrtka neće komentirati glasine o specifičnim proizvodima ili narudžbama svojih klijenata.

Prema glasinama, Appleov iPhone koji izlazi na desetu obljetnicu bit će značajni napredak u odnosu na iPhone 7, koji bi trebao biti predstavljen na Appleovom eventu 7.rujna. Ostale glasine vezane uz takozvani iPhone 8 uključuju zakrivljeni OLED zaslon veličine 5.8 inča, stakleno kučište, izostanak Home gumba (ili touch verziju istog), bežično punjenje i napredni Taptic Engine.

Izvor: macrumors.com

Beoplay_h9_i

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!