imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima


Tvrtka Imagination Technologies objavila je svoje najnovije pomake u razvoju koji će biti baza za nove grafičke čipove u budućnosti. PowerVR Furian nudi ogroman porast performansa, a idući iPhone uređaji neće biti izostavljeni.

PowerVR Furian poboljšat će grafičke performanse za 70-90%. Ono što je još bolje: uskoro dolazi 4K, kao i AR podrška. Trebat ćemo se malo strpiti, jer će nova serija Series 8XT, koja će sadržavati ove značajke, tek biti najavljena sredinom godine, a vjerojatno će izaći tek iduće godine.

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima

Trenutna serija Series 7XT je vrlo dobra (to je trenutno u iPhone 7 i iPhone 7 Plus modelima), ali novi grafički akcelerator će omogućiti sjajne performanse. Apple i Imagination Technologies surađuju već duže vrijeme, pa je lako zamislivo da inženjeri obje tvrtke rade zajedno kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat.

U zadnjih nekoliko godina, Tim Cook je govorio o mogućnostima AR-a i razvoju ove tehnologije u Apple proizvodima; svaki puta kada spomene ovu temu, vidno je uzbuđen. Vjerojatno jer zna nešto što mi još ne znamo. Ako se glasine o ovogodišnjem iPhoneu ostvare, a to još uvijek ne bude dovoljno nekim korisnicima, možete biti sigurni kako će iPhone s novim Series 8XT čipom raditi stvari koje ne možete ni zamisliti.

Sjajne grafičke performanse na budućim iPhone uređajima

AR postaje sve popularniji, dok 4K postaje jeftiniji u smislu zaslona, pa se čini kako bi korisnici uskoro mogli ove magične funkcije imati u svojim džepovima. To bi označilo jedan veliki uspjeh u brzom porastu industrije informatičke tehnologije.

Izvor: Macrumors

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.