imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sinkronizirajte aplikacije i sadržaje na iPhoneu i iPadu


Sinkronizacija između uređaja ponekad može biti zaista korisna, a ponekad je pak potpuno beskorisna. Što i kako postaviti?

Ako koristite dva različita iOS uređaja – na primjer iPhone i iPad – paralelno s istim računom, onda ste možda primijetili da su sinkronizirani. To može raditi samo u jednom smjeru ili naprijed i nazad. iTunes je taj koji je zadužen za ove procese, ili točnije za ove postavke. Možete upravljati vašom glazbom, App Store preuzimanjima i ažuriranjima i sadržajima u iBooksu.

Odaberite uređaj na kojem želite postaviti sinkronizaciju i pronađite “iTunes & App Store” izbornik u Postavkama. U odjeljku “Automatic Downloads” možete odabrati opcije koje vam najviše odgovaraju. Ako uključite “Aplikacije” na vašem iPadu, ali ta opcija nije uključena na vašem iPhoneu, onda će sve što instalirate na telefon biti odmah dostupno na tabletu, ali to neće raditi s iPada na iPhone osim ako ne uključite tu opciju i na iPhoneu. Odlučite koje vam opcije najviše odgovaraju; na primjer, ja odaberem samo iBooks.

Zimska promocija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!