imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Sims Mobile – igrajmo se pretvaranja


Razvojni programeri igrice Sims su uvidjeli da su glupe mobile igre stvar prošlosti i da u 2018. godini igra poput ove treba imati potpuno iskustvo igranja i na mobilnim uređajima. Pogledajmo kako igra izgleda sada.

Moram priznati da sam prije dosta vremena izgubio zanimanje za Simse. Ali ovo je naslov koji je očit čak i onima koji ne igraju nikakve igre. Nakon Simsa 2 i 3, u EA-u su shvatili da moraju prilagoditi svoju jedinu igru za konzole i PC i za mobilne uređaje.

Isprva, EA je to započeo na stvarno glup način i nikada nisu razmišljali o potpunoj implementaciji igre. Svi su voljeli Sims igrice zato što su nam davale stvarnu slobodu u donošenju odluka, podizanju naših likova, izgradnji ili uništavanju naših društvenih odnosa. Mogli smo urediti cijelu kuću, a u DLC-u smo mogli kupiti različiti odjeću, kućne ljubimce, pa čak i hibridne automobile.

Nakon Sims Freeplay-a, igra The Sims Mobile je postala dostupna diljem svijeta, te pruža isto, puno iskustvo serije na mobilnim uređajima. TO je igra koju sam očekivao nakon Simsa 2, s dizajnom Sims 3 igre. To je bilo prvo izdanje koja nam je omogućilo da šetamo gradom, idemo u knjižnicu ili na bazen, posjetimo društvene prostore ili obližnje jezero kako bismo pecali.

Prije toga, to ste mogli učiniti samo pomoću DLC-a. I Sims 3 nije bilo toliko otvoren. Ulaskom u automobil, mogli ste se teleportirati od lokacije do lokacije. U mobilnoj verziji je bilo isto: mogli ste ići na posao, zabavu, mogli ste pozvati svoje susjede na malo okupljanje i u to su bile uključene sve nove i sjajne značajke Simsa 4. Morate skupiti iskustvo, aktivirati postignuća, a zauzvrat možete posjetiti nova mjesta ili zamijeniti trenutni namještaj s boljim.

Igra je puna sadržaja i nisam imao osjećaj da su programeri pokušali izabrati najlakši način. Unutar igre, dostupno vam je mnoštvo opcija. Jedina stvar koja se promijenila je to da možete besplatno preuzeti Sims Mobile. U početku nisam mogao vjerovati svojim očima. EA igra koja je besplatna, te sadrži samo kupnju unutar aplikacije?!

Ako niste dovoljno strpljivi, možete kupiti SimCash pakete koji vam omogućuju da brže razvijete svoje Simse. Iako EA obožava mikrotransakcije, ove opcije izgledaju kao varanje. Nema DLC-ova, ali nadamo se da će ih verzija za iPhone imati u skorijoj budućnosti.

Preporučujem Sims Mobile svima koji su ikada igrali Sims igrice. Igranje je besplatno, i neće vas razočarati. Isprobajte ju na iPhoneu i iPadu.

Preuzmite The Sims Mobile s iOS App Storea – iPhone, iPad – besplatno, sadrži kupnje putem aplikacije.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!