imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sigurno stižu Novi AirPodsi


U regulatornoj bazi podataka pojavio se nepoznati model koji otkriva neke nove značajke.

Kada se radi o curenju informacija, dokumentacija u rukama različitih institucija obično je najpouzdaniji izvor jer otkriva što se sve događa iza zatvorenih vrata. Srećom po nas, Apple ne može izbjeći takvu papirologiju.

Tako smo sada otkrili nešto novo o nadograđeno verziji AirPodsa. Lansiranje njih i AirPowera čekamo već više od godinu dana, ali Apple ih rijetko spominje. Samo su podijelili detalje o spremniku s bežičnim punjenjem. Međutim, sada su dokumenti u rukama Bluetootha Special Interest Groupa otkrili više zanimljivosti.

U njihovoj bazi podataka pojavila se nova verzija AirPodsa hardverskog broja REV1.1 (postojeći model je REV1.0), te brojeva modela A2031 i A2032. Moguće je da svaka slušalica ima svoju oznaku jer ih se smatra odvojenim Bluetooth uređajima. Također, otkriveno je da se slušalice sada povezuju putem Bluetootha 5.0.

Glasine o AirPodsima utišale su se u zadnje vrijeme. Samo znamo da će imati Hey Siri funkciju, što je spomenuto u uvodu ovogodišnjeg jesenskog Keynotea. Također, tu je već spomenuti spremnik s bežičnim punjenjem koji bi mogao biti dio paketa te izgledati drugačije od postojećeg modela.

Još uvijek ne znamo ništa o datumu lansiranja, ali vjerojatno nećemo trebati čekati još jako dugo. Spomenuta dokumentacija predana je početkom studenog. U slučaju aktualnog modela, ista je dokumentacija predana 20. studenog, a uređaj je onda lansiran 13. prosinca. Zato se kladimo da će se to dogoditi još ovaj mjesec. A možda dođe i AirPower.

Izvor: MacRumors

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!