imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Sefovi u Apple trgovinama


Kako nam se bliži službeni početak prodaje Apple Watch-a stiže sve više novih informacija o uređaju i samom načinu prodaje.

Portal 9to5Mac je saznao kako Apple planira implementirati nekoliko novih značajki za svoje trgovine kako bi mogli pružiti potpunu uslugu prilikom kupnje Apple Watch-a, pogotovo 18-karatnog modela.

Izvori spominju informaciju da se Apple priprema reorganizirati prodajni prostor u svojim trgovinama kako bi napravili mjesta za Apple Watch izložbene stolove. Apple također radi i na načinima na koje potencijalni kupci mogu isprobati Apple Watch i raznovrsne dodatke (prvenstveno remenje) unutar trgovine.

Apple_watch_showcase

Iako sama cijena Apple Watch Editions modela još uvijek nije poznata, za pretpostaviti je da će ista biti vrlo visoka, i iz tog razloga Apple navodno planira opremiti svoje službene trgovine sefovima u kojima će se čuvati uređaji za prodaju (9to5Mac je također došao do informacije da je Apple već počeo s ugradnjom sefova u pojedinim trgovinama), kao i demo modeli koje je potrebno spremiti nakon zatvaranja trgovine. Sefovi bi također trebali biti opremljeni Apple Watch MagSafe punjačima kako bi demo primjerci bili spremni za novi radni dan.

Osim sefova, Apple navodno planira uvesti i posebne vage za mjerenje količine zlata u Apple Watch Editions modelima prilikom zamjene/povrata uređaja kako bi bili sigurni da nitko nije uklonio dio zlata (ova informacija također govori u prilog da će Editions modeli sadržavati pristojnu količinu zlata i iz tog razloga će biti skupocjeni).

Izvor: 9to5Mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!