imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Kako se AirPods povezuju s Apple TV-om?


Apple TV radi u savršenom skladu sa svim uređajima s AirPlay podrškom. Ali kakva je situacija s AirPods slušalicama?

AirPods su jedno s trenutnim povezivanjem. Ova funkcija ih je lansirala među najpopularnije slušalice, a u kategoriji bežičnih slušalica, one su sada najtraženiji proizvod. Kada ih koristite s iPhoneom, iOS uređaj u vašoj ruci će vam u sekundi ponuditi da se povežete sa slušalicama. Ali što ćete učiniti u slučaju Apple TV-a?

Dobro pitanje… drugi proizvođači su izmislili rješenja poput uključivanja konektora u daljinski upravljač. To je prilično dobro rješenje, ali nije isto. AirPods nude potpuno bežično rješenje, a daljinski upravljač Apple TV-a nema konektor. Ipak, tvOS ne sadrži uobičajenu pop-up karticu, tako da ćete prvi puta morati upariti ova dva uređaja.

Prije svega, morate biti sigurni da vaš uređaj pokreće tvOS 11 i da ste prijavljeni s istim iCloud računom koji koristite i na vašem iPhoneu. Otvorite poklopac i pritisnite gumb na stražnjoj strani kućišta. Na vašem Apple TV-u uđite u Postavke i potražite Remote > Device > Bluetooth. Nakon uspješnog uparivanja, odaberite AirPods kao aktivni uređaj za upotrebu.

Da biste to učinili, pritisnite Play/Pause gumb na vašem daljinskom upravljaču dok ste u glavnom izborniku i odaberite AirPods s popisa. S AirPodsima se također možete povezati uz pomoć Siri. Ako je ta funkcija aktivirana, pritisnite Siri gumb na daljinskom upravljaču i recite Siri: “Poveži se s mojim AirPodsima!”. Također je zanimljivo da dok će Siri ostati neaktivna na povezanim AirPods slušalicama, bit će dostupna putem daljinskog upravljača, ali će dodirne funkcije ostati dostupne.

Apple Watch Series 1 akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!