imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Kako se AirPods povezuju s Apple TV-om?


Apple TV radi u savršenom skladu sa svim uređajima s AirPlay podrškom. Ali kakva je situacija s AirPods slušalicama?

AirPods su jedno s trenutnim povezivanjem. Ova funkcija ih je lansirala među najpopularnije slušalice, a u kategoriji bežičnih slušalica, one su sada najtraženiji proizvod. Kada ih koristite s iPhoneom, iOS uređaj u vašoj ruci će vam u sekundi ponuditi da se povežete sa slušalicama. Ali što ćete učiniti u slučaju Apple TV-a?

Dobro pitanje… drugi proizvođači su izmislili rješenja poput uključivanja konektora u daljinski upravljač. To je prilično dobro rješenje, ali nije isto. AirPods nude potpuno bežično rješenje, a daljinski upravljač Apple TV-a nema konektor. Ipak, tvOS ne sadrži uobičajenu pop-up karticu, tako da ćete prvi puta morati upariti ova dva uređaja.

Prije svega, morate biti sigurni da vaš uređaj pokreće tvOS 11 i da ste prijavljeni s istim iCloud računom koji koristite i na vašem iPhoneu. Otvorite poklopac i pritisnite gumb na stražnjoj strani kućišta. Na vašem Apple TV-u uđite u Postavke i potražite Remote > Device > Bluetooth. Nakon uspješnog uparivanja, odaberite AirPods kao aktivni uređaj za upotrebu.

Da biste to učinili, pritisnite Play/Pause gumb na vašem daljinskom upravljaču dok ste u glavnom izborniku i odaberite AirPods s popisa. S AirPodsima se također možete povezati uz pomoć Siri. Ako je ta funkcija aktivirana, pritisnite Siri gumb na daljinskom upravljaču i recite Siri: “Poveži se s mojim AirPodsima!”. Također je zanimljivo da dok će Siri ostati neaktivna na povezanim AirPods slušalicama, bit će dostupna putem daljinskog upravljača, ali će dodirne funkcije ostati dostupne.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!