imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Nekoliko savjeta za kalkulator u iOS-u


Izvorni Kalkulator u iOS-u je jedna od aplikacija koje upotrebljavamo svakoga dana. Zaista ga je jednostavno koristiti, ali imamo za vas dva savjeta koja bi vam mogla olakšati posao.

Može se dogoditi da unesete dugi niz brojeva, ali ste zadnju znamenku unijeli pogrešno. U tom slučaju, nemojte pritisnuti gumb C i početi sve ispočetka, već jednostavno prijeđite prstom preko unesenih brojeva s lijeva na desno. To će izbrisati zadnju znamenku unijetog broja.

Postoji još jedna stvar koja je poprilično trivijalna, ali mnogi početnici ne znaju za nju. Riječ je o znanstvenom prikazu kalkulatora. Ako želite znanstveni prikaz, sve što trebate učiniti jest zaokrenuti telefon u pejsažni način rada.

Važno je isključiti Portretno orijentacijsko zaključavanje u Upravljačkom Centru.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!