imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Samo nekoliko koncepata iPhonea s tri kamere


Kada je riječ o novim iPhone uređajima, iz Mora Tračeva je na površinu isplivalo mnoštvo različitih ideja. A majstori konceptualne umjetnosti nas nisu iznevjerili kada je riječ o vizualizaciji.

Kao i svake druge godine, sada postoje mnoge ideje, te se pojavljuju stvarne ili lažne informacije o sljedećim iPhone uređajima, čije lansiranje očekujemo u rujnu. Iako uzbuđenje nije tako ogromno kao što je bilo prošle godine prije predstavljanja iPhonea X, to ne može zaustaviti konceptne umjetnike od ilustriranja nekolicine glasina.

Budući da su to uistinu ilustracije. 100% je sigurno da sljedeći iPhone neće izgledati ovako, ali je zaista zabavno vidjeti što bi se dogodilo kada bi drugi zauzeli mjesto Jonyja Ivea za dizajnerskim stolom. Današnja zvijezda je Muhsin M. Balaal Auckburaully, dizajner DBS Designinga koji je pripremio vizualne materijale za Legendu o iPhoneu s tri oka.

U ovom slučaju, iPhone bi mogao imati tri objektiva na poleđini. Dvostruka kamera ima mogućnost optičkog zooma do 2x, dok bi tri objektiva mogla doći i do 5x zooma. Ali ovaj koncept nikada neće oživjeti.

Imali smo puno prethodnih ideja kao što su Series 4 Apple Watch i Apple slušalice, bizarni zaobljeni iPhone, jednostavni iPhone SE Plus (u dvije različite verzije), MacBook Pro bez tipkovnice kao i iOS 12 koji se fokusira na glazbu.

Izvor: Cult of Mac

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!