imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

S ovom postavkom vaš će telefon zvoniti bez obzira na sve


S novom značajkom iOS-a 11, možemo dopustiti nekoliko kontakata da nas nazovu putem telefona ili FaceTimea bez obzira na sve. Pogledajmo kako možete zaobići postavke Do Not Disturb i Silence načina rada sa samo jednim potezom.

U Do Not Disturb izborniku možete pronaći nekoliko opcija. Na primjer, možete odabrati nekoliko omiljenih kontakata koji će vas moći nazvati čak i ako je funkcija uključena. Ali ako je vaš telefon stišan, to će samo rezultirati zujanjem. U iOS-u 11 postoji nova postavka koja će dopustiti odabranim osobama da vas nazovu u bilo koje vrijeme.

Ako odaberete kontakt i dodirnete Uredi, možete postaviti detalje tog kontakta poput naprimjer tona zvona. U tom izborniku ćete pronaći Emergency Bypass prekidač. Ako je ta opcija uključena, vaš telefon će zvoniti čak i ako je zvuk isključen, odnosno ako Do Not Disturb način rada uključen. Isto možete učiniti i s porukama.

Preporučujemo da ovu opciju uključite samo za nekoliko važnih kontakata ili na ograničeno vrijeme. Možete se dovesti u doista neugodnu situaciju kada vaš telefon počne zvoniti u sred kazališne predstave zato što vam je prijatelj poslao nešto smiješno. Ali kada ste vani i zabavljate se, a želite biti dostupni svojim zabrinutim roditeljima, ova opcija može biti prilično korisna.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!