imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

S ovom postavkom vaš će telefon zvoniti bez obzira na sve


S novom značajkom iOS-a 11, možemo dopustiti nekoliko kontakata da nas nazovu putem telefona ili FaceTimea bez obzira na sve. Pogledajmo kako možete zaobići postavke Do Not Disturb i Silence načina rada sa samo jednim potezom.

U Do Not Disturb izborniku možete pronaći nekoliko opcija. Na primjer, možete odabrati nekoliko omiljenih kontakata koji će vas moći nazvati čak i ako je funkcija uključena. Ali ako je vaš telefon stišan, to će samo rezultirati zujanjem. U iOS-u 11 postoji nova postavka koja će dopustiti odabranim osobama da vas nazovu u bilo koje vrijeme.

Ako odaberete kontakt i dodirnete Uredi, možete postaviti detalje tog kontakta poput naprimjer tona zvona. U tom izborniku ćete pronaći Emergency Bypass prekidač. Ako je ta opcija uključena, vaš telefon će zvoniti čak i ako je zvuk isključen, odnosno ako Do Not Disturb način rada uključen. Isto možete učiniti i s porukama.

Preporučujemo da ovu opciju uključite samo za nekoliko važnih kontakata ili na ograničeno vrijeme. Možete se dovesti u doista neugodnu situaciju kada vaš telefon počne zvoniti u sred kazališne predstave zato što vam je prijatelj poslao nešto smiješno. Ali kada ste vani i zabavljate se, a želite biti dostupni svojim zabrinutim roditeljima, ova opcija može biti prilično korisna.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!