imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Retro igra na vašem telefonu – Pripazite! Stvara ovisnost


Oni koji obožavaju retro osjećaj i neprestano prate nove igre dizajnirane za mobilne telefone su vjerojatno primijetili igru Wormster Dash, koju je razvio Gamelab Zrt.

Gamelab Zrt. je ozbiljno shvatio ovaj zadatak te su stvorili igru jedinstvenog izgleda i zvuka, a da i ne spominjemo odličan svijet fantazije koji igra predstavlja svojim korisnicima. Wormster Dash igra koja je poput umjetničkog djela, ukrala je i moje srce, budući da je rukom crtana, sve do posljednjeg piksela. Iskreno, postala sam ovisna – zalijepila sam se za stolicu. Jednostavno ju nisam mogla spustiti dolje. Savršena je za one koji vole nove mobilne igre, jer postoji mnogo skrivenih puteva, smrtonosnih zamki i zabluda.

U igri, moj zadatak bio je pronaći skrivenu stazu na kojoj bih mogla pobjeći od prijetećeg čudovišta i to u najkraćem mogućem vremenu; morala sam sve to napraviti na savršeno razvijenim terenima na kojima su kreatori radili 3 godine. Igra nije samo test sposobnosti (i izdržljivosti), već također pruža odlično iskustvo igranja i zabavlja svoje korisnike.

Ovo čudo napravljeno od crno-bijelih piksela je klasična igra koja je inspirirana starim crtićima. Štoviše, zvukovi su također stvoreni i snimljeni od strane Gamelaba Zrt. Otkako se igra pojavila na online platformi, dospjela je na mnoge međunarodne top liste, a gameri neprestano dijele svoje mišljenje o njoj, a koje se uglavnom svodi na to da ne mogu ispustiti Wormster Dash iz ruke. Nije iznenađujuće što je čak i prije nego što je službeno završena, Wormster Dash ušla na popis 100 najboljih međunarodnih igara na iTunesu.

Zabavna glasina koju smo čuli: kreatori Wormster Dasha, koji vole biti jedinstveni sa svojom analognom tehnologijom, već pripremaju drugu igru koja će definitivno biti jedinstvena na području srednje i istočne Europe. Pripazite, dragi čitatelji, zarazna je!

Preuzmite Wormster Dash s iOS App Storea (iPhone, iPad, 24.99 HRK)

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!